Pixlr app online fotobewerking start direct op in browser

Pixlr

Pixlr app online editor waarmee U direct in de browser kosteloos professioneel foto’s en illustraties kan bewerken. Simpele stappen, verbluffende resultaten.
freeonline Online fotobewerking

Pixlr app online snel krachtig

Pixlr app een snelle online illustratie en fotobewerkings editor die volledig functioneert direct in Uw browser zonder enige installatie. Pixlr de nieuwe generatie beeldeditor met geavanceerde fotobewerkings mogelijkheden in Uw browser en gratis gebruik op desktop, tablets en telefoons. Deze online oplossing vergelijkbaar met Photoshop heeft zeer krachtige evenwaardige functies of mogelijkheden. De foto editor opent bijna elk afbeeldings formaat zoals psd (Photoshop), jpeg, png, svg en nog veel meer extensies.

Professionele fotobewerking 

Pixlr app heeft zoveel te bieden dat het beter is om de website te bezoeken om het zelf te ervaren en verkrijg met simpele stappen, verbluffende resultaten. Bent U niet gewend aan Photoshop of soortgelijk professionele fotobewerking dan heeft U even tijd nodig om Pixlr app editors vele voorzieningen, keuzes en handelwijze aan te leren maar dit loont zeker de moeite.

Bookmark Pixlr app editor direct in browser

Met in het vooruitzicht om deze online tool te blijven gebruiken kan U best eerst voor alle kleine zaken steeds de Pixlr app online aanwenden, zo kan U groeien in het gebruik om het maximale uit deze topper te halen. Bent U reeds vertrouwd met soortgelijk fotobewerkingssoftware dan zal U ook kunnen profiteren van deze online beeldbewerker. Maak een bookmark direct in Uw browser of een snelkoppeling naar de website en Pixlr Editor is van U.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis geen registratie
Ex website bezoeken: 153
freeonline Pixlr

Andere apps Beeldbewerking

freeonline
Optimizilla

Categorie Beeldbewerking

Andere Categorieën

Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
Spotify

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

Pixlr Professioneel online foto's bewerken
4.00 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.