Wix content management systeem in online omgeving

Wix

Wix biedt U samen met de online website eveneens gratis de hosting van Uw site met een eigen domeinnaam aan zodat U ook te vinden bent op het internet.
freeonline Gratis hosting en domein

Wat U ziet is wat U krijgt

Wix biedt U een contentmanagementsysteem in een gebruiksvriendelijke online omgeving om gratis Uw eigen website te ontwerpen. De website is volledig op te bouwen via de internetbrowser met slepen en neerzetten en enkele klikken op de muis zonder veel technische kennis van websitecode alhoewel dit ook mogelijk is. 

Hosting en domein

Eveneens gratis krijgt U de hosting van Uw website aangeboden met een eigen domeinnaam zodat U ook te vinden bent op het net.

Welke websites kan U maken

U kan alles maken met Wix een persoonlijke blog, affiliate website, fotoalbum, portfolio, hobby website, online winkel, zakelijke website of bijvoorbeeld een reservatie systeem. U heeft de keuze uit honderden templates over uiteenlopende thema’s, die U nog eens kan aanpassen aan Uw wensen.

Wix editor

De Wix editor is eenvoudig om met te werken of te begrijpen en is beschikbaar in verschillende talen. Wanneer U op een tekst klikt kan U deze aanpassen, zoals tekst wijzigen, vergroten, verkleinen, lettertype veranderen of te verwijderen enzoverder. Als U een afbeelding selecteert heeft U de mogelijkheden om deze te verwijderen, wijzigen, vergroten of te verkleinen. Standaard is er een uitgebreide galerij waaruit U een afbeelding kan selecteren of Uw eigen afbeeldingen uploaden is ook mogelijk. Natuurlijk kan U zelf ook tekstvakken, afbeeldingen, video’s, knoppen of andere items toevoegen en dit zoveel als nodig. Navigatiemenu kan ook bewerkt worden door pagina’s toe te voegen of te verwijderen.

Indrukwekkende resultaten

Op een betrekkelijk korte tijd kan er met Wix een respectabel resultaat behaald worden dat mag gezien worden. De website views zijn  geschikt voor smartphone, tablet, laptop, desktop voor alle systemen en browsers.

Geen update zorgen

Omdat Wix volledig online draait hoeft U nooit updates te doen of versie wijzigingen door te voeren en werkt U steeds met de meest recente versie.

Beperkingen

Er zijn aan het gratis pakket natuurlijk beperking die vervallen bij een betaald pakket. Zo is "wixaccount.wixsite.com/website" is niet de domeinnaam die U gekozen heeft maar een samenstelling van Uw accountnaam + wixsite.com + gekozen naam website. Er wordt ook een kleine advertentie getoond. Meer uitgebreide of extra functies zijn ook alleen beschikbaar bij een upgrade.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 482
freeonline Wix

Andere apps Website

freeonline
Search Console Google

Categorie Website

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Productief
Veiligheid
Radio Garden

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 7
Deze maand: 18
Dit jaar: 607
  

Wix Eenvoudige online website editor
4.00 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.