Online cloud persoonlijke digitale omgeving overal bereikbaar

Opslag

aanbod tot 15 gb gratis opslagruimte

Online cloud

Een cloud is een digitale omgeving op een locatie die van overal te bereiken is waar U een verbinding met het internet heeft. U kan een eigen cloud maken maar dan heeft U een goed beveiligde server nodig wat vrij duur is. Een gratis alternatief is een onlinecloud bij een aanbieder met opslagserver die wel wat beperkingen, maar ook voordelen heeft.

Online opslag

Om eenvoudig bestanden van op verschillende locaties of apparaten te benaderen is cloudopslag de beste optie. Ook voor backups en synchronisatie van professionele of privé data is een online opslag de beste keuze. 

Veilige cloudopslag

Sla bestanden op in een veilige omgeving die toegankelijk is vanaf al Uw apparaten en maak een backup of synchroniseer de belangrijkste data. U bent zeker dat Uw digitale data veilig is en ter beschikking staat op elke locatie, ook na verlies of wisselen van apparaat.

Opslagdiensten

Opslaglocaties hebben als doel Uw digitale data te bewaren op een externe online serverinfrastructuur met opslagdienst. Vanaf de server beheerd U de data alsof het op Uw apparaat staat U kan het materiaal bewerken, delen, kopiëren, verplaatsen en verwijderen.

Gratis online dataopslag

Gratis opslagdiensten zijn meestal beperkter in gebruik van extra functies of hebben een kleinere opslagruimte dan de betalende versies. Er is aanbod met tot 15 gb gratis opslagruimte, al dan niet inbegrepen automatische backup en of synchronisatie mogelijkheden.

Compleet onder één dak

Samen met de cloudopslag krijgt U bij enkele grote aanbieders ook gratis online applicaties voor het aanmaken van docs, sheets, presentaties en meer. Deze complete omgeving kan U vanaf al Uw toestellen bereiken en geven de mogelijkheden om alles onder één dak te beheren. Vanuit deze diensten kan U ook met meerdere delen en samen werken in hetzelfde bestand.

Apps Opslag

Box
Box
Onedrive Microsoft
Onedrive Microsoft

Categorie Opslag

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Productief
Veiligheid
Website
Randomizer
Met online opslag ben je er zeker van dat Uw digitale data veilig bewaard word, steeds beschikbaar op elke locatie ook na wisselen van apparaat of bij verlies.