Maak gratis Box account en krijg 10 gb online opslagruimte

Box

Box Cloud is altijd bereikbaar op iedere plaats waar U een internet toegang heeft op eender welk apparaat met een browser zowel telefoon, tablet als computer.
freeonline Veilig samenwerken overal

Wat is Box Cloud opslag ?

Met een persoonlijk Box account beschikt U over 10gb gratis opslagruimte in de cloud voor al Uw bestanden. Het maakt hoe Uw werk eenvoudiger omdat U veilig kan samenwerken met iedereen op ieder apparaat op elke locatie. Box is te gebruiken via Uw favoriete browser op iedere computer, tablet of telefoon en op elke plaats waar U internettoegang heeft. Met de browser kan U perfect veilig opslaan, beheren en delen van bestanden in de cloud. Het ontwerp van Box online is aangenaam om mee te werken en niet verwarrend zoals sommige andere cloud opslag providers. 

Bestanden simpel delen

U kan de geuploade bestanden en mappen delen met andere, zelfs wanneer de andere gebruiker geen Box account heeft dit door simpelweg een link te verzenden met een muisklik. Hierbij kan U aangeven of de gedeelde items alleen kunnen bekeken worden of ook mogen gedownload worden. De ontvanger van een gedeelde map kan de gehele map in een keer als een gecomprimeerd zip bestand downloaden. Waarschuwingen kunnen worden ingesteld om U attent te maken via mail wanneer iemand een bestand of map van de door U gedeelde Box items heeft download. Gedeelde bestanden kunnen niet met een wachtwoord beveiligd worden bij het gratis persoonlijk account.

Andere mogelijkheden 

Er zijn integratie mogelijkheden voor documenten of spreadsheets van Google workspace en Microsoft Office. Opmerkingen of notities kunnen naast bestanden worden ingevoerd. Mogelijkheden om bestanden van Uw Box account naar andere applicaties of clouds te verzenden. Activiteiten worden weergegeven in een activiteitenlog om overzicht te houden op Uw opslag verbruik. Instellingen die niet beschikbaar zijn in het gratis account worden duidelijk gemarkeerd, zodat U weet wat niet of wel mogelijk is. Opgelet de upload van bestanden kan niet groter zijn dan 250 mb.

Cloud altijd veilig

Nooit meer zoeken naar bestanden of foto's kwijtspelen, ook niet als bijvoorbeeld Uw laptop wordt gestolen of U uw smartphone verliest. Veilig en eenvoudig overschakelen bij het werken in een bestand op Uw laptop, naar het werken op Uw tablet of wisselen van werk naar thuis.

Taal site: engels
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 481
freeonline Box

Andere apps Opslag

freeonline
Onedrive Microsoft

Categorie Opslag

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Productief
Veiligheid
Website
Office Microsoft

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 7
Deze maand: 18
Dit jaar: 607
 

Box Vereenvoudig hoe U werkt
4.00 - 1 votes
Bedankt voor Uw stem.