Spotify app de online poort naar miljoenen muziek nummers

Spotify

Met de webplayer van het gratis Spotify account speelt U online muziek direct in de browser van computer, telefoon en tablet zonder installatie van een app.
freeonline Grootste online muziek cloud

Online streaming service

Spotify app online is de poort naar miljoenen audio nummers van artiesten over de hele wereld is er muziek beschikbaar die U gratis kan opzoeken en afspelen. Spotify is een digitale service voor muziek, podcasts en video.

Gratis service basisfuncties

Met het gratis Spotify account kan U kiezen wat je wilt luisteren met bladeren en zoeken. U krijgt na een paar weken luisteren afspeellijsten die speciaal gemaakt worden aan de hand van Uw luistergewoonten. 

Persoonlijke reeksen

Spotify mixes, mixen op basis van favoriete artiesten en genres, Discover weekly nummers die U geweldig vindt wordt elke maandag geupdate en Release radar nieuwe nummers die bij U luister gebruik passen en als laatste een lijst waarvan U de voorbije 5 dagen niet genoeg van kon krijgen.

Web Player op alle apparaten

Spotify app online is beschikbaar op verschillende apparaten zonder apps of installatie. De online webplayer van Spotify werkt direct in de browser van computer, telefoon en tablet. Vanuit de webplayer kan U ook casten naar een daarvoor geschikt apparaat.

Data verbruik Spotify app

Met de online webplayer krijgen Spotify gratis gebruikers alleen toegang tot 128 kbit versies. Bij normale tot 128 kbit kwaliteit is het verbruik per uur ongeveer 50 mb dus 24u is ongeveer 1 gb aan dataverbruik.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 254
freeonline Spotify

Andere apps Muziek

freeonline
Radio Garden

Categorie Muziek

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Opslag
Productief
Veiligheid
Website
ProtonMail

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 9
Deze maand: 21
Dit jaar: 643

Spotify Online muziekschuur
4.50 - 2 votes
Bedankt voor Uw stem.