Google Documenten altijd overal op elk apparaat

Docs Google

Google Docs kantoorpakket staat compleet online met volledig beheer vanuit Uw browser daarom kan het overal op elk toestel gebruikt worden zonder installatie.
freeonline Imponerende documenten

Wat is Google Docs ?

Gratis Google docs omvat vier separate hoofd applicaties, tekstverwerking, spreadsheets, presentaties en formulieren maar er is meer. Deze docs elementen bieden U een volwaardig online kantoorpakket dat volledig in de browser kan functioneren en uitgevoerd worden. Alle onderdelen hebben de standaard functies, structuur of bediening die U gewend bent van andere soortgelijke bureau applicaties. Het enige wat U nodig heeft is een gratis Gmail account die U volledige toegang geeft tot al deze onderdelen en natuurlijk een internetverbinding. 

Veilige opslag

Alle aangemaakte en bewerkte Docs worden veilig online opgeslagen in Uw Google Drive deze cloud opslag heeft U samen met Uw Gmail account gratis ter beschikking. Bij de aanvang kan U kiezen uit de standaard templates voor elk docs onderdeel na Uw keuze van een docs document geeft U het best eerst een naam aan het bestand. Dan hoeft U zich geen zorgen meer te maken het wordt automatisch opgeslagen na elke wijziging of bij afsluiten van het item. Beste is om hierbij ook gelijk mappen aan te maken om Uw document in onder te brengen om alles ordentelijk te houden. Heeft U meerdere Gmail accounts dient U wel steeds met hetzelfde account in te loggen om Uw aangemaakte docs terug te vinden.

Overal en altijd

Omdat het Google Docs pakket compleet online staat en ook van daaruit te bedienen of beheren is kan dit overal en op elk toestel gebruikt worden zonder installatie. Er worden vele bestandsformaten ondersteund en U kan deze bestanden openen en bewerken van bijvoorbeeld Microsoft Office. Na het openen en bewerken is het mogelijk om het document terug op te slaan in het originele bestandsformaat of het Google docs formaat.

Realtime delen

Het is mogelijk om simpel documenten te delen en hier met meerdere personen samen aan te werken met alle wijzigingen in realtime voor alle deelnemers. Google docs houdt een versie geschiedenis bij van elk aangemaakt document gesorteerd op datum of wijzigingen en U heeft hierbij de mogelijkheid om zo eenvoudig te checken op eerdere versies van hetzelfde document.

Alleen tijd

Wenst U het Google Docs kantoorpakket te gebruiken of te proberen het kost U niets, buiten alleen maar wat van Uw kostbare tijd. Google Docs is een goed, degelijk pakket met het grote voordeel dat U altijd en overal gratis Uw documenten ter beschikking heeft bijvoorbeeld thuis, werk of onderweg. Ook ieder toestel is geschikt om Uw documenten te bewerken, presenteren of wat dan ook zolang het apparaat maar een browser met internet connectie heeft.

Taal site: nederlands
Gebruik: gratis registratie noodzakelijk
Ex website bezoeken: 485
freeonline Docs Google

Andere apps Productief

freeonline
Office Microsoft

Categorie Productief

Andere Categorieën

Beeldbewerking
Communicatie
Gereedschap
Muziek
Opslag
Veiligheid
Website
Gmail Google

Opmerkingen

Freeonline staat steeds paraat om U van dienst te zijn. Dus heeft U opmerking over een artikel of werkt een link niet meer, laat het weten zodat we U verder kunnen helpen. Via de Contact pagina is de snelste weg, antwoord komt zo snel als mogelijk.

testen van bezoekers aantallen vanaf 12-02-24
Vandaag: 1
Deze week: 7
Deze maand: 18
Dit jaar: 607

Docs Google Gratis online kantoorpakket
4.00 - 1 votes
Bedankt voor Uw stem.